Колеги, днеска ми казаха една космическа цена за дебитомер за моята 156-ца и тръгнах да ровя из интернет, но не попаднах на нищо. Знаете ли от къде може да се поръчват наистина оригинални и надеждни части?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поръчка на оригинален дебитомер
Collapse
X
-
Някой би ли ми разяснил защо дебитомера с номер 0 280217111 е два че и отгоре пъти по-скъп от другите ноемра? При положение, че колата ми е 1.6. Каква е разликата в дебитомерите с различни номера, и не мога ли аджаба да сложа такъв с друг номер?
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеНякой би ли ми разяснил защо дебитомера с номер 0 280217111 е два че и отгоре пъти по-скъп от другите ноемра? При положение, че колата ми е 1.6. Каква е разликата в дебитомерите с различни номера, и не мога ли аджаба да сложа такъв с друг номер?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеКолеги, днеска ми казаха една космическа цена за дебитомер за моята 156-ца и тръгнах да ровя из интернет, но не попаднах на нищо. Знаете ли от къде може да се поръчват наистина оригинални и надеждни части?алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеАз така и ще направя - няма накъде. И после ако пак го има тоя проблем ще я засиля от някой мост
А тея ментаците, при мен поне колата после бая пукаше с ментака...
Това, което евентуално можеш да направиш е, да видиш какъв е номера на сензора и после да се поинтересуваш кои други дебитомери ползват същия сензор, пък евентуално ако са по-евтини да си купиш по-евтин и да си смениш сензора само....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеНякой би ли ми разяснил защо дебитомера с номер 0 280217111 е два че и отгоре пъти по-скъп от другите ноемра? При положение, че колата ми е 1.6. Каква е разликата в дебитомерите с различни номера, и не мога ли аджаба да сложа такъв с друг номер?
*Не можеш да сложиш друг
Comment
-
Хахаха, търсенето определя предлагането а оттам и цената - уча маркетинг, пък хич не се сетих за това
Взимам Бош-а и няма какво да му мисля. Няма нужда да ходя да го адаптират или нещо такова - просто махам стария и слагам новия,нали?
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщениеХахаха, търсенето определя предлагането а оттам и цената - уча маркетинг, пък хич не се сетих за това
Взимам Бош-а и няма какво да му мисля. Няма нужда да ходя да го адаптират или нещо такова - просто махам стария и слагам новия,нали?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщение
Взимам Бош-а и няма какво да му мисля. Няма нужда да ходя да го адаптират или нещо такова - просто махам стария и слагам новия,нали?
Свържи се с Иво Добрев / spe4elist / и си готов.Вероятността да ти пробутат Бош-менте в някой квартален магазин е голяма. Обади се на Иво и той ще ти обясни подробности.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment