Известие

Collapse
No announcement yet.

Поръчка на оригинален дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поръчка на оригинален дебитомер

Колеги, днеска ми казаха една космическа цена за дебитомер за моята 156-ца и тръгнах да ровя из интернет, но не попаднах на нищо. Знаете ли от къде може да се поръчват наистина оригинални и надеждни части?
    Alfa Romeo 156 1.6 T.S. LandiRenzo

За това се обърни към колегата Spe4elist Иво точен и коректен.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Някой би ли ми разяснил защо дебитомера с номер 0 280217111 е два че и отгоре пъти по-скъп от другите ноемра? При положение, че колата ми е 1.6. Каква е разликата в дебитомерите с различни номера, и не мога ли аджаба да сложа такъв с друг номер?

Comment

Първоначално публикувано от Желязков Покажи съобщение
        Някой би ли ми разяснил защо дебитомера с номер 0 280217111 е два че и отгоре пъти по-скъп от другите ноемра? При положение, че колата ми е 1.6. Каква е разликата в дебитомерите с различни номера, и не мога ли аджаба да сложа такъв с друг номер?
        Не можеш да сложиш друг номер а цената е добра найстина.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Колеги, днеска ми казаха една космическа цена за дебитомер за моята 156-ца и тръгнах да ровя из интернет, но не попаднах на нищо. Знаете ли от къде може да се поръчват наистина оригинални и надеждни части?
          мисля че в и бей бях срещал
          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
          алфа ромео 164 2.0тс -на части
          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
          sigpic

Comment

Направо ме боли главата 400+ лева за дебитомер...Наистина с какво той е по-добър от останалите, та е по-скъп?

Comment

слагай друг и не се занимавай с глупости !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Аз така и ще направя - няма накъде. И после ако пак го има тоя проблем ще я засиля от някой мост

Comment

поред мен задължително Бош дебитомер т.е. за първоначално вграждане. Тия Хофери не се държат никак добре на тоя мотор - по добре не си давай парите.
                  sigpic
                  Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                  Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Аз така и ще направя - няма накъде. И после ако пак го има тоя проблем ще я засиля от някой мост
                    Ми направо я засилвай през някой мост, щото шанса да стане с друг е несъществен...
                    А тея ментаците, при мен поне колата после бая пукаше с ментака...
                    Това, което евентуално можеш да направиш е, да видиш какъв е номера на сензора и после да се поинтересуваш кои други дебитомери ползват същия сензор, пък евентуално ако са по-евтини да си купиш по-евтин и да си смениш сензора само....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

*Щото - употребата на 111 е десет пъти по-малка от 019. Маспръдъкшън, кво да прайш!

*Не можеш да сложиш друг

Comment

Хахаха, търсенето определя предлагането а оттам и цената - уча маркетинг, пък хич не се сетих за това

Взимам Бош-а и няма какво да му мисля. Няма нужда да ходя да го адаптират или нещо такова - просто махам стария и слагам новия,нали?

Comment

Хахаха, търсенето определя предлагането а оттам и цената - уча маркетинг, пък хич не се сетих за това

Взимам Бош-а и няма какво да му мисля. Няма нужда да ходя да го адаптират или нещо такова - просто махам стария и слагам новия,нали?
                          Абсолютно. Плъг енд плей
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Преди години веднага след като купих колата поради липса на пари в рамките на няколко месеца слагах какви ли не дебитомери,после си правих експериманти със смяна само на сензора. Повярвай - само ще си даваш парите и ще си късаш нервите.
                            Свържи се с Иво Добрев / spe4elist / и си готов.Вероятността да ти пробутат Бош-менте в някой квартален магазин е голяма. Обади се на Иво и той ще ти обясни подробности.
                            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Благодаря Ви !

Comment

Working...
                              X